Computer hulp op afstandWordt u graag op afstand geholpen bij computerproblemen. Bij Pioen Computeroplossingen kunt u terecht voor computer hulp op afstand. Onze experts kunnen u op afstand begeleiden door middel van Teamviewer. Teamviewer is een programma waarbij onze ICT-expert op uw computerscherm kan meekijken. Zo is uw probleem snel opgelost zonder dat u de deur uit hoeft of iemand thuis hoeft te ontvangen.

Welke ondersteuning bieden wij?

Binnen 24 uur lossen wij de meest voorkomende computerproblemen op. Om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost bieden wij hulp op afstand. Bel met een ICT-professional voor advies of laat de monteur meekijken op uw scherm zodat u gemakkelijk geholpen kunt worden. Wij bieden hulp bij computerproblemen zoals trage computers, internetverbindingen, reparaties aan hard- en software of het analyseren van systemen en software. Elk soort computer gerelateerd probleem behandelen wij, bel ons daarom op om uw probleem uit te leggen. Samen zorgen wij voor een goede oplossing zodat u weer gebruik kunt maken van uw apparaat.

Voordelen computer hulp op afstand

Het inschakelen van een professional zorgt ervoor dat uw probleem snel wordt opgelost. Geen eindeloze zoektochten meer naar oplossingen voor uw computerproblemen, maar gewoon snel geholpen worden. Doordat alles op afstand gaat hoeft u alleen nog maar even naar ons te bellen. Omdat wij jarenlang ervaring hebben met allerlei soorten computerproblemen zal niks ons nog verrassen. Wij van Pioen Computeroplossingen helpen u graag zo snel mogelijk zodat u bezig kunt met belangrijkere zaken.

Over ons

Wij van Pioen Computeroplossingen zijn een organisatie die technische ondersteuning aanbiedt aan iedereen die hier hinder in ondervindt. Onze visie is de snel groeiende technologie toegankelijk maken voor elk mens. Dit doen wij op verschillende manieren en altijd met persoonlijk contact. Wij begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om het internet af te struinen naar oplossingen. Daarom bieden wij snelle oplossingen, geen enkel probleem is ons te veel omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van ICT.
Neem contact met ons op
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons contacteren via 06-43908866 en wij zullen u adviseren en helpen met uw problemen. Bij Pioen Computeroplossingen bieden wij zowel hulp op afstand als bij u thuis. Wij komen in de regio Eindhoven, Leende, Heeze, Veldhoven, Waalre, Geldrop en Son en Breugel. Van maandag tot en met vrijdag staat er binnen 24 uur een specialist bij u voor de deur.

aangesloten bij pcdocktors